info@tandartslochtman.nl
(0343) 457437

Goede zorg en kwaliteit

Bij een goede zorg en aandacht voor uw gebit staat kwaliteit voorop. Daarom besteden wij veel aandacht aan goede informatie en service aan u. Wij investeren in de nieuwste materialen en apparatuur en behandelen volgens de richtlijnen van de beroepsvereniging (KNMT). Om de kwaliteit blijvend te waarborgen en continue op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen, besteden wij ook veel tijd aan nascholing (cursussen en congressen) en doen wij aan intercollegiaal overleg.

De tandarts staat ingeschreven in het BIG register, bij de KNMT en in het Kwaliteits register KRT.

De praktijk is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Ondanks alles kan het een keer voorkomen dat wij u onjuist of onzorgvuldig informeren of behandelen. Aarzelt u dan niet, vraag ons om een verhelderend gesprek. Gaarne zijn wij bereid een en ander nog eens uit te leggen of toe te lichten. Bel boos op, blijf niet kwaad weg! Wij kunnen dan samen komen tot een oplossing.

Komen wij er samen niet uit, dan kunt u telefonisch informatie inwinnen bij TIP ( Tandheelkundig Informatie Punt). Levert dit ook geen bevredigende oplossing dan kunt u gebruikmaken van de KNMT-klachtenregeling waarbij wij zijn aangesloten.

De informatie op deze website is met uiterste zorg samengesteld. Toch wordt iedere aansprakelijkheid uitgesloten voor onjuistheden, onvolledigheden en eventuele gevolgen van het handelen of nalaten van handelen op grond van informatie die op of via deze website beschikbaar is. Deze website is niet bedoeld om persoonlijke tandarts adviezen te geven en vervangt in geen geval een behandeling of consult. Als u vragen heeft neem dan contact op met de praktijk


Betaling via pin is mogelijk
Uw tandarts staat geregistreerd in het Kwaliteitsregister Tandartsen
In geval van verhindering wordt u verzocht dit 24 uur van te voren aan ons door te geven.
Bij het niet doorgeven zal de voor u gereserveerde tijd in rekening gebracht moeten worden.
PRIVACY BELEID
Copyright © 2024 Tandarts Lochtman - Driebergen-Rijsenburg - KVK 53964292
envelope-ophone-handset